Har du en drøm om at bygge et nyt hus i Sønderborg? Nybyggeri kommer i mange former og til mange forskellige priser. Det gælder bare om at finde ud af, hvad du ønsker. Er det et nyt hus, rækkehus eller måske en murermestervilla? Det ligger der mange overvejelser i. At bygge et nyt hus er trods alt en af de største beslutninger, man kan tage i livet.

Derfor har vi hos Hørup Murerforretning samlet en masse overvejelser og information om nybyggeri her.

Indhent tilbud på tilbygning af hus

Fordele ved nybyg-huse

Der er rigtig mange fordele i at få et nybygget hus. I et nybyggeri er du sikret i fremtiden, fordi dit hjem vil overholde alle miljøforskrifter, det kræver næsten ingen vedligeholdelse, og det holder prisen bedre end tilsvarende ældre huse.

Nybyggeri har ofte meget effektiv isolering og en lav grad af vedligeholdelse, hvilket gør, at du ikke skal bruge særligt mange penge på driftsomkostninger. Der kan altså være flere økonomiske fordele ved at vælge nybyggeri. 

Du kan desuden også være med til at bestemme alt fra start. Du kan bestemme materialer, størrelse, antal værelser, design og meget andet. Det er klart de bedste fordele ved nybyg frem for at købe et hus, der allerede eksisterer på markedet.

Fordele ved nybyggeri

Miljøvenlige huse

God investering

Lave vedligeholdelses omkostninger

Spar penge på energi

Byg dit drømmehus

Nybyggeri, rækkehuse

Du kan også vælge at få nybygget rækkehus, hvilket er meget populært for tiden. Det er det blandt andet, fordi du både får en bolig med en lav vedligeholdelsesgrad, der minder om det, du ville have i en lejlighed. Og samtidig har du privatliv med egen have, som du ville have det i et klassisk parcelhus.

Det er altså en virkelig god kombination, der gør nybyggede rækkehuse perfekte for mange familier.

Med et nybygget rækkehus får du ikke lige så meget frihed i forhold til det ydre udseende, men du får fordele som lav vedligeholdelse og privatliv, hvilket er en svær kombination at få ved et fritstående nybyggeri.

Der findes mange nybyggede rækkehuse, som allerede er klar til indflytning, men du kan også være med til at have egen indflydelse på rækkehuset, hvis du kommer til tidligt i processen.

Murermestervilla, nybyg

Hvis du ønsker mere særpræg og personlighed til dit nybyggeri, kan det være en klar fordel at bygge en murermestervilla. Modsat rækkehuset og typehuset kan du med murermestervillaen nemmere skabe et personligt særpræg.

Det kan dog også være den lidt dyrere løsning, men til gengæld får du et hus, der måske har flere etager, og som på mange måder kan individualiseres rigtig meget. Her gælder det bare om at være kreativ.

Få dit nybyggeri-hus skræddersyet til dig

Det gælder som sagt om at finde ud af, hvad dine krav er til byggeriet og dit nye hus. Skal det være et nybyggeri med kælder, to etager eller et etplanshus? Skal der være en stor have eller et større husareal? Uanset hvad du vælger, er det muligt med nybyg. Her har du meget mere at sige set i forhold til de huse, der allerede eksisterer på markedet.

Med nybyggeri kan du bestemme tæt på alle detaljer. Der er selvfølgelig nogle mere bygningstekniske detaljer, som skal bestemmes af en professionel, men ellers er de fleste valg fuldstændigt op til dig og din familie. Det må siges at være en af de største fordele ved at vælge nybyggeri.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig!

I alle tilfælde med nybyggeri er det en stor fordel at samarbejde med professionelle, der kan hjælpe dig med at få huset til at passe til lige netop dine behov. Nybyggeri kræver ofte meget mere, end du regner med, og det kan være til stor hjælp at få et blik på dine drømme af en professionel, der ved, hvad vedkommende taler om.

Derudover kræver det professionelle håndværkere til at bygge selve huset og installere alle de vigtige dele, så du kan få dine ønsker opfyldt.