Tilbygning

Udnyt alle m2 med en tilbygning til stue

Tilbygning til hus

Ønsker du mere plads i jeres hus eller at modernisere det gamle hus med et nyt udtryk? Så kan en tilbygning være en god ide. Der er dog virkelig mange ting, du skal være opmærksom på ved en tilbygning.

Når man laver en tilbygning til sit hus, er det vigtigt, at den passer til resten af huset og fremstår med samme stil og udtryk, eller at det modsat er med til at skabe et moderne look og skabe særpræg.

Moderne tilbygning og parcelhus

Har I et klassisk parcelhus, der er et godt familiehus, men som mangler plads og særpræg? Så er I ikke de eneste. Det er netop disse to problemstillinger, der ofte er i et parcelhus.

En tilbygning hjælper med både plads og særpræg. Med en tilbygning af parcelhuset kan man modernisere husets look og skabe mere plads til eksempelvis et større køkken, en større og lysere stue eller måske et ekstra børneværelse.

De fleste parcelhuse er bygget til 60’erne og 70’ernes arbejderfamilier. Her delte børnene ofte værelser, og derfor kan man godt komme til at mangle plads i et parcelhus.

Køkkenerne og stuerne var små og mørke, fordi de typisk er bygget i en periode, hvor man ikke lagde vægt på lysindfald. Derfor kan parcelhuse også godt komme til at virke lidt mørke og små indvendig.

Hvad koster en tilbygning?

Der er meget forskel på, hvor meget en tilbygning koster. Prisen på en tilbygning afhænger selvfølgelig også af, hvad din tilbygning skal indeholde. Hvis din nye tilbygning skal have køkken eller bad, bliver det selvfølgelig dyrere, end hvis den skal have værelser.

Hos Hørup Murerforretning har vi mange års erfaring med diverse tilbygninger. Ønsker du at få en endelig pris på en ny flot og moderne tilbygning, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Tilbygning til murermestervilla

Hvis du gerne vil have en tilbygning på en murermestervilla, kan det være en smule sværere.

Men det kan ofte være nødvendigt med en tilbygning, da en murermestervilla trods sine to etager og høje kælder ofte er lidt for lille til den moderne families behov, fordi der sjældent er værelser nok til alle. Derfor er en tilbygning til en murermestervilla ideel.

Her kan der dog ofte opstå visse udfordringer, fordi huset måske er 100 år gammelt. Her skal du også overveje, om du vil bygge i samme stil som hovedhuset eller lave et mere moderne modspil.

Det sikre valg er ofte at fortsætte i husets arkitektur. Men det kan også være udfordrende, hvis det er bygget med gamle og traditionelle metoder, der kan være svære at bygge videre på.

Murermestervillaen har en meget færdig form, og derfor kan man ikke bare forlænge huset, som man kan med parcelhuset. Derfor er det især her en god ide at få professionel hjælp.

Tilbygning af udestue giver huset fornyet charme

En af de helt store fordele ved en tilbygning kan være lys og udnyttelse af haven. Her er en udestue helt ideel. Den kan bygges, så den delvist kommer i glas, så I kan nyde solen hele året rundt.

En udestue som tilbygning er især en god ide i forhold til lys, da det også kan være med til at skabe lys i det rum, der allerede eksisterer i huset, og som leder op til den nye udestue.

Udnyt alle m2 med en tilbygning til stue

Ligesom med udestuen kan en nytilbygget stue give lys og plads. Hvis jeres hus har en lille, mørk stue, kan det hurtigt påvirke hele husets fremtræden. Hvis I får en større og mere lys stue, kan resten af huset også få et løft. Her er en tilbygning igen helt ideel.

En tilbygning kan altså skabe plads, lys og særpræg til jeres hus, uanset hvad det er, I ønsker at bygge til.

Brug for mere information eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular

(+45) 30 62 62 98
michael@horupmurerforretning.dk