Badeværelse

Renovering af badeværelse

Skal du have nyt badeværelse?

Har du en drøm om at få et nyt badeværelse eller renoveret det gamle? Et nyt badeværelse kan øge værdien på din ejendom markant. Der kan dog være mange ting, du skal overveje, når du gerne vil have et nyt badeværelse.

Du skal først og fremmest finde ud af, om du skal have renoveret dit badeværelse, eller om du skal have et helt nyt badeværelse. Prisen på badeværelset afhænger af mange faktorer, hvilket vil blive uddybet nedenfor.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Som allerede nævnt afhænger prisen på et nyt badeværelse af flere faktorer. Det mest afgørende for prisen afhænger selvfølgelig af, om man skal have et helt nyt badeværelse et sted, hvor der ikke tidligere har været et badeværelse, eller om det blot er en renovering af et allerede eksisterende badeværelse.

Man siger typisk, at et helt nyt badeværelse vil koste cirka 10.000-30.000 pr. kvadratmeter. Her er der igen flere faktorer, der spiller ind.

Du skal være opmærksom på, at det er dyrere at lave et nyt badeværelse i et eksisterende hus end i en ny tilbygning. Derfor varierer prisen også en del, afhængigt af om du skal have det ene eller det andet, samt hvad størrelsen er på badeværelset, valget af materialer og hvor meget der skal renoveres.

Du skal også være opmærksom på, at det især er de skjulte installationer, der koster penge. Her siger man ofte, at det mindst er halvdelen af udgifterne til et badeværelse, der går til afløb, vandinstallationer og varme.

Renovering af badeværelse

Du behøver dog ikke nødvendigvis at udskifte hele badeværelset med et nyt, hvis du for eksempel er glad for dine vægge, gulve og lofter. For så kan du blot udskifte armaturer, vask og skabe. Her skal du også overveje, om det blot er en delrenovering, eller om du skal have en totalrenovering af dit badeværelse.

Her er spørgsmålet så igen, hvad koster det at renovere et badeværelse? Renovering af badeværelse er noget billigere end at få et helt nyt badeværelse men her kræver det også, at fundamentet fra dit gamle badeværelse er i orden.

Skal du have et nyt moderne badeværelse?

Hvis du ønsker et moderne badeværelse – hvad enten det sker gennem renovering eller nybyg af badeværelset – er det en stor fordel at få professionel hjælp. Det kan eksempelvis være fra et murerfirma, der kan hjælpe med at sætte fliserne korrekt op.

Når du skal have et nyt, moderne badeværelse, er flisernes placering nemlig meget vigtig. De skal sidde rigtigt, så der ikke opstår fugt, og så det er fuldstændigt tæt. Du skal tænke på, at de skal holde til at få vand på sig flere gange om dagen. Derfor er det en klar fordel at få en murer til at gøre arbejdet ordenligt i første omgang.

Så skal du blot finde ud af, om I skal have lagt nye fliser på badeværelset, eller om I skal have en total ombygning. Der findes mange muligheder, når du skal have badeværelset renoveret eller udskiftet.

Måske har I før haft en helt almindelig brusekabine på badeværelset, men ønsker nu at få jer et badekar? Eller også ønsker I jer måske plads til puslebord og bordplads.

Alt dette er muligt, og hvis du får professionel hjælp, ved de en masse om udskiftning af badeværelser og renovering af badeværelser, så du er sikker på at få dine ønsker opfyldt, hvis du ønsker dig et nyt, moderne badeværelse.

Brug for mere information eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular

(+45) 30 62 62 98
michael@horupmurerforretning.dk