Murerarbejde

Mange års erfaring med godt murerarbejde

Vi tilbyder alt indenfor murerarbejde

Hos Hørup Murerforretning udfører vi alle former for murerarbejde, uanset om det drejer sig om små eller store opgaver.

Vi tilbyder bl.a følgende:

Så står De med drømmen om at bygge til eller om, så er Hørup Murerforretning godt engageret med muligheder og arkitektoniske ideer. Vores murere kommer gerne med idéer til, hvordan du kan lave ombygninger, fx af dit badeværelse, og hvordan du kan udnytte din plads bedre.

Mange års erfaring med godt murerarbejde

Gennem mange års erfaring er Hørup murerforretning blevet specialister i alt flise og klinkearbejde, samtidig med at vi altid er opdateret med de nyeste regler og normer inden for vådrum.

Vi står også gerne til disposition med hjælp til flise/klinke valg, når De skal i gang med drømmeprojektet. Er du i tvivl, hjælper vi gerne med inspiration og gode råd allerede i den tidlige byggefase. Vi har en bred stab af loyale og dygtige samarbejdspartnere, som gør byggeriet lettere og billigere.

Hørup murerforretning har mange faste lokale samarbejdspartnere inden for både VVS-, el-, tømrer-, maler-, & kloakbranchen. Dette gør det muligt for os at varetage total- og hovedentrepriser inden for de fleste former for byggeri. Kunden har kun én kontaktperson og vi koordinerer opgaverne indbyrdes og i den rigtige rækkefølge.

Det giver et optimalt byggeri med DET BEDSTE RESULTAT.

Murerarbejde med kunden i fokus

Vi bestræber os på, altid at finde den bedste løsning for vores kunder. Alle vores medarbejdere er faguddannede og ved, at det er afgørende at udføre arbejdet korrekt, både når det gælder materialevalg og udførelse.

Hos Hørup Murerforretning sikrer vi holdbare løsninger og det bedste resultat.

Vi løser mange specielle opgaver, som kræver meget af vores håndværksmæssige kompetencer. Vi formår altid at løse opgaverne til fuld tilfredshed, fordi vi ikke går på kompromis med kvaliteten

Det handler ikke kun om at kunderne er tilfredse, men også om, at vi selv er stolte over vores resultater og indsats.

Du er altid velkommen til at ring eller skrive!
Så giver vi dig gerne ET UFORPLIGTENDE TILBUD.

Brug for mere information eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular

(+45) 30 62 62 98
michael@horupmurerforretning.dk