Totalentreprise

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Totalentreprise i Sønderborg

Har du en tilbygning eller et nybyggeri, som skal bygges? Så kontakt os

Hos Hørup Murerforretning sørger vi for alle de nødvendige arbejdskræfter til at klare byggeriet. Ved en totalentreprise vil vi være tovholdere på projektet og arbejde sammen med forskellige samarbejdspartnere i form af:

  • VVS’ere
  • Kloakmestre
  • Tømrere
  • Elektrikere
  • Malere

Vi stiller selv med dygtige murer og ved at samle byggeriet i en totalentreprise, bliver resultatet bedst.

Kun én kontaktperson

Ved at vælge en totalentreprise, er du fri for at have flere forskellige kontaktpersoner, som du løbende skal i kontakt med. Vi skal nok sørge for at skabe kontakten til de forskellige samarbejdspartnere, så den eneste du skal i kontakt med, er os. Dette gør det meget nemmere for dig om kunde og mere overskueligt for dig.

Vi udfører totalentrepriser for private, men også for virksomheder, så opgaverne er små og store. Vælger du os til at udføre dit byggeri, så er du sikret god kvalitet, og at arbejdet bliver, som du forventer det. Vi bestræber os på at overholde de aftalte tidsplaner, så vores kunder er tilfredse. Vi går nemlig meget højt op i høj kundetilfredshed.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Har du nogle spørgsmål til vores arbejde, eller hvad vi kan gøre for dig, kan vi kontaktes på (+45) 30 62 62 98. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en totalentreprise eller andet murerarbejde, er du også velkommen til at kontakte os. Vi er beliggende i Hørup og udfører arbejdsopgaver i bl.a. Sønderborg, Augustenborg, Sydals og de omkringliggende byer.

Brug for mere information eller et godt tilbud?

Så skriv til os på nedenstående formular

(+45) 30 62 62 98
michael@horupmurerforretning.dk